Bedwantsen bestrijden

Een moderne bestijrding methode van bedwantsen is de hittebehandeling met de ‘Cimex Eraducator’.

Residuele behandeling

De minst kostbare methode om de bedwantsen te bestrijden is de residuele behandeling. Met deze klassieke wijze van bestrijden worden alle naden, kieren en andere schuilplekken behandeld met een insecticide opgelost in water. De vloeistof droogt op en het residu wat achter blijft doodt de bedwantsen zodra ze ermee in aanraking komen. Het residu is niet zichtbaar en relatief veilig. Desondanks kan tijdens en na de behandeling 3 uur lang niemand aanwezig zijn.

Hittebehandeling

De moderne methode om bedwantsen te bestrijden is de ‘hittebehandeling’. Met een speciaal stoomapparaat, de ‘Cimex Eraducator’ worden door onze deskundigen alle naden, kieren en ruimten behandeld met stoom. De bedoeling is om pleksgewijs de temperatuur op een dusdanig niveau te brengen dat de bedwantsen afsterven. Ook de eitjes. Deze methode is schoner maar wel kostbaar omdat er meer tijd en werk in zit.

Advies of een bestrijdingsafspraak maken?

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u een afspraak maken met de bestrijdingspecialisten van Aliansa Plaagdiermanagement om bedwantsen te bestrijden? Neem dan contact op via het formulier op deze pagina of bel direct: 0800 – 2900 200.


Vraag direct een offerte aan