Kakkerlakken bestrijden

Direct bestrijden bij het eerste signaal van kakkerlakken

Kakkerlakken kunnen per toeval meegebracht worden met bagage of goederen. Kakkerlakken staan bekend om hun snelle voortplanting en indrukwekkende overlevingsmechanisme. Zodra u kakkerlakken heeft gesignaleerd is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Schakel de bestrijdingsexperts van Aliansa Plaagdiermanagement in voor het professioneel bestrijden van kakkerlakken!

Kan ik niet eerst een spuitbus gebruiken?

Het gebruik van spuitbussen voor het bestrijden van de kakkerlakken raden we sterk af. Deze kunnen het probleem juist verergeren door de verspreiding van kakkerlakken die spuiten teweeg brengen.

Professioneel bestrijden van kakkerlakken

Kakkerlakken worden door onze deskundigen bestreden met een speciale gel welke in naden en kieren toegepast wordt met een doseernaald. De nauwelijks zichtbare gel is een uiterst attractief middel welke wordt opgenomen door de kakkerlakken en ervoor zorgen dat ze gedood worden. De druppels gel worden toegepast op diverse strategische punten waar de kakkerlakken zich veelal ophouden of waar ze gemakkelijk aangetrokken worden.

Kakkerlakkenoverlast verminderd binnen een paar dagen

De kakkerlakkenoverlast neemt binnen enkele dagen al zichtbaar af maar voordat de kakkerlakken geheel verdwenen zijn moet men langer geduld hebben, soms wel vier tot zes weken. Dit heeft te maken met de eieren van kakkerlakken die in een stevige beschermhuls zitten. De eieren kunnen tot vijf weken in deze beschermhuls blijven alvorens ze uitkomen. Pas dan eten ze van de gel, waardoor ze nog gesignaleerd kunnen worden. De volwassen kakkerlakken verdwijnen sneller.

Kosten kakkerlakken bestrijden

Een behandeling tegen kakkerlakken kost € 125,- voor een keuken, kamer of een kantine. Indien de kakkerlakken inmiddels verspreid zijn over meerdere ruimten of de ruimte beslaat een gehele loods of magazijn, dan dient er ter plekke een inspectie plaats te vinden door een deskundige om te kunnen bepalen wat noodzakelijk is. De kosten worden dan bepaald op basis van de conclusies die hij trekt. Kwetsbare bedrijven of instellingen adviseren wij een preventief onderhoudsplan op te stellen.

Deskundig preventie- of bestrijdingsplan

Neem voor een preventie- of bestrijdingsplan tegen kakkerlakken contact op via het formulier op deze pagina of bel direct: 0800 – 2900 200.