Vliegenlampen

Vliegende insecten kunnen een groot probleem vormen voor bedrijven en hun klanten. Ze zijn niet alleen irritant maar ook onhygiënisch en kunnen zelfs ziektes overdragen. Bij Aliansa Plaagdiermanagement kunt u terecht voor het adviseren, leveren en installeren van doeltreffende vliegenlampen.

Hygiënische vliegenlampen

Een vliegenlamp is zeer geschikt voor het opvangen van vliegen bij u thuis of in uw bedrijf waar u liever geen vliegende insecten wilt hebben. Onze vliegenlampen zijn ideaal voor keukens, bijkeukens en andere plekken waar u geen vliegen wilt hebben. Daarnaast zijn de vliegenlampen hygiënisch en minimaliseren de verspreiding van bacteriën.

Vliegenlamp plaatsen

Zodra u gekozen heeft voor een vliegenlamp komen wij bij u langs om de vliegenlamp vakkundig te installeren. Omdat iedere locatie uniek is, zal onze expert een inventarisatie maken van de ruimte en de beste plek uit kiezen voor het plaatsen van de vliegenlamp.

Vliegenlamp Chameleon

Deze vliegenlamp van Chameleon is zeer geschikt voor het vangen van vliegen in ruimtes waar bijvoorbeeld voedsel wordt klaargemaakt of genuttigd. De vliegenlamp heeft maar liefst een vangbereik van 90 m² en vangt zelfs de kleinste insecten op! Wij kunnen de vliegenlamp aan u leveren en installeren aan de wand, het wandmodel beschikt over een lijmplaat voor het aantrekken van de vliegen.

Vliegenlamp plaatsen

Iedere locatie is anders daarom zal onze expert bij u langskomen om de vliegenlamp voor u te plaatsen. Na een inventarisatie van de ruimte wordt de vliegenlamp op de beste plek opgehangen voor een optimaal resultaat.

Meer weten over vliegenlampen?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze en vliegenlampen? Neem dan contact op met onze experts via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0800 – 2900 200.


Vraag direct een offerte aan