Vlooien bestrijden

Last van vlooien in huis?

Wanneer uw huisdier vlooien heeft, ondervindt meestal alleen deze de overlast. Dit verandert echter zodra uw huisdier een langere periode van huis is of als de vlooienoverlast groter wordt. De vlooien beginnen mensen te bijten zodra zij onvoldoende bloed hebben om van te leven. Last van jeuk en een onbehagelijk gevoel? Dan is het tijd om de experts van Aliansa Plaagdiermanagement in te schakelen!

Wat kan men zelf doen tegen vlooien?

Er zijn spuitbussen in de winkel verkrijgbaar, maar bij grote problemen zijn deze niet zeer effectief. Tevens is het van uiterst belang dat de hond of kat behandeld wordt, bij voorkeur door een dierenarts.

Structurele oplossing vlooienplaag

Een vlooienbestrijding wordt meestal op professionele wijze aangepakt vanwege de complexiteit. Om een vlooienprobleem structureel op te lossen is het belangrijk dat ook de eitjes gedood worden. Om dit te bewerkstelligen voeren wij de bestrijding uit met een speciale behandeling waarbij insecticide wordt opgelost in water en toegepast wordt op oppervlakten, naden en kieren waar de vlooien en de eitjes zich ophouden.

Tijdsduur van de vlooienbestrijding

Tijdens en 3 uur na de behandeling kan niemand aanwezig zijn, behalve onze bestrijder. Hij heeft adembescherming. In de meeste gevallen merkt men na een dag of twee dagen al dat de overlast afneemt. Echter, voordat alle individuen en alle stadia van de vlooien bestreden zijn, zult men langer moeten wachten. Soms kan het 3 weken duren voordat echt alles bestreden is.

Kosten vlooienbestrijding

De kosten om vlooien te bestrijden worden berekend aan de hand van de te behandelen oppervlakte:


Vraag direct een offerte aan