Wespennest verwijderen

Een wespennest bij u in huis of in de tuin? Het bestrijden van een wespennest kan risicovol zijn, vandaar dat wij van Aliansa Plaagdiermanagement adviseren om dit door professionele bestrijders te laten doen. Uitgebreide informatie over de werkwijze en de mogelijkheden/beperkingen van een bestrijding leest u op de website van Meldpunt Ongedierte.

Kosten

Het bestrijden van een wespennest kost eenmalig € 75,-. Een enkele keer kan het voorkomen dat het wespennest nog actief blijft ondanks onze bestrijding. In dat geval komen wij eenmaal kostenloos terug om het wespennest nogmaals te bestrijden.

Werkwijze

Bij het bestrijden van een wespennest hebben onze bestrijders altijd beschermende kleding aan en met onze apparatuur kunnen we tot 5 meter de hoogte in. Het inbrengen van het gif geschiedt altijd in de in-en uitvliegopening van het wespennest. Wanneer het wespennest niet te bereiken valt dient u zelf de benodigde maatregelen te treffen welke ter plaatse geadviseerd worden. Drie weken nadat de bestrijding plaats heeft gevonden kunt u het wespennest verwijderen.

Vragen of afspraak maken?

Dat kan via het onderstaande contactformulier of door direct te bellen naar: 0800 – 2900 200.


Vraag direct een offerte aan