Bescherm uw werkplek

Sommige gebouwen hebben onvoldoende bescherming tegen het binnendringen van ratten en muizen. Dit kan leiden tot onaanvaardbare werkomstandigheden en imagoschade.

Bel direct 085 - 0161 072 voor een gratis inspectie.

Gratis inspectie

Bel 085 - 0161 072

Inspectie aanvragen

Bescherm uw werkplek

Sommige gebouwen hebben onvoldoende bescherming tegen het binnendringen van ratten en muizen. Dit kan leiden tot onaanvaardbare werkomstandigheden en imagoschade.

Bel direct 085 - 0161 072 voor een gratis inspectie.

Risico's

Personeel op de werkvloer kan worden blootgesteld aan de gevaren die ontlasting en speeksel van knaagdieren met zich meebrengen. Ook kunnen opslaggoederen en producten besmet worden.

Verder brengen ratten en muizen ook de elektronische infrastructuur in gevaar vanwege de sterke behoefte om te knagen. Storingen kunnen achteraf moeilijk zijn te traceren.

Scholen en Cliëntenzorg

Scholen, opvangcentra en bijvoorbeeld kinderdagverblijven zijn extra kwetsbaar voor ongedierte. Hier dienen adequate preventieve maatregelen getroffen te worden.

Signaleert u al ratten of muizen?

Als u al muizen of ratten signaleert op de werkvloer of om het gebouw, neem dan meteen contact met ons op. Wij voeren dan direct bestrijding uit. Daarna bespreekt onze expert met u de mogelijkheden tot structurele preventie.

Hoe bestrijden wij?

Onze ongediertebestrijder komt langs om een inspectie uit te voeren. Hierbij wordt vooral gekeken naar de oorzaak van het probleem en de kwetsbaarheden.

De mogelijkheden met betrekking tot de bestrijding worden met u besproken. Aan een muizenbestrijding zijn meestal meerdere bezoeken gekoppeld. Rattenbestrijding wordt uitgevoerd middels nieuwe technieken in verband met regelgeving.

Indien het blijft bij een incidentele muizenbestrijding zijn het meestal drie bezoeken die wij afleggen. Installatie, nacontrole en eindcontrole.

Indien wij op preventieve wijze verder gaan, dan wordt het materiaal vervangen met detectie en krijgt u een logboek. Wij komen dan 6x per jaar langs voor controle en onderhoud. Ook houden wij ons bezig met weringsmaatregelen en hygiëne.

Inspectie is gratis

Inspectie is kosteloos. Incidenteel bestrijden kost meestal €90,- per bezoek (minimaal 3 bezoeken) Structurele preventie is afhankelijk van de omvang, de kwetsbaarheid en de bedrijfsvoering. Gemiddeld kost het tussen de €35,- en €70,- per maand (inclusief tussentijdse meldingen)

Bel direct 085 - 0161 072 voor een gratis inspectie voor bedrijven en instellingen.